В справката, представена на оперативното заседание на правителството, фигурирали отдавна

...
В справката, представена на оперативното заседание на правителството, фигурирали отдавна
Коментари Харесай

Изплуваха Полицейските Регистри, Замесиха Бойко Борисов В Чудовищен Скандал! За Шок На Всички Премиерът Има Цели 10

В справката, показана на оперативното съвещание на държавното управление, попадали от дълго време закрити министерства като това на бедствията и повредите, което не съществува от 2009 година, и Министерството на капиталовото планиране, което бе закрито през 2014 година

Актовете на Борисов, както и тези на ведомствата в действителност се дължат на неточности в системите на КАТ, станало ясно на оперативното съвещание на министрите.

На името на министър-председателя, който от години не кара личен автомобил, били записани актове на служебни коли на Министерския съвет. Те обаче са регистрирани на името на Министерския съвет, а не на това на премиера.

Вбесен от огромния брой неплатени санкции, Бойко Борисов изискал незабавно отговори за какво се е случило това. Главните секретари на министерствата обаче показали платежни, че са платили в период всички санкции. Тогава станало ясно, че системата на КАТ с години не регистрира платените по банков път актове.

Грешката в системата не отчитала както преводите от компании или държавни ведомства, по този начин и от жители. Вътрешният министър пък бил претрупан със задачата да реши казуса, само че към момента не било докладвано какво ще бъде направено.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР