В спорта няма нищо сигурно, но затова и събрахме екип

...
В спорта няма нищо сигурно, но затова и събрахме екип
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Сигурните 3 мача в богатата съботна програма

В спорта няма нищо несъмнено, само че по тази причина и събрахме екип от експерти във футболните прогнози , който да се опита да откри допустимо най-хубавите оферти от света на футбола. Ето и техните сигурни футболни прогнози за съботния ден:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+).
16:30 часа: Байер Леверкузен - Фрайбург
По настоящем " аспирините " са в най-хубава форма в Германия с 12 точки в последните си 5 против (голова разлика 15:5). Отборът няма загуба вкъщи от тим отвън топ 8 и от ноември насам на " БайАрена " единствено Борусия (М) си потегли с победа, а всички останали противници бяха победени. Фрайбург влиза в мача на 13-о място и в относително слаба форма, макар че тимът победи с 5:1 Аугсбург в последния кръг. Байер обаче към момента има аспирации към място в топ 4 (временно разликата е 6 точки) и този мач влиза в графата " наложителни " за " аспирините ", изключително като се има поради превъзходството на Леверкузен вкъщи против този противник (4 победи в последните 5 мача).
Сигурна прогноза : Победа за Байерн (1.45 коефициент)

17:00 часа: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън
Едва ли някой би оспорил, че в последните седмици " алените дяволи " са измежду най-силно играещите тимове на Острова. Домакините са в гонене на топ 4, а на пътя им застава един от едва играещите тимове през този сезон - Саутхемптън. " Светците " завоюваха последния си мач против Фулъм, само че този уикенд надали ще имат шанса да измъкнат точки на " Олд Трафорд ". " Червените " са безспорен любимец в мача и надали ще позволен изненада в толкоз значим миг от сезона.
Сигурна прогноза : Победа за Манчестър Юнайтед - 1,48 коефициент
19:00 часа: Милан - Сасуоло
Милан посреща Сасуоло в следващ мач от италианската Серия А. Домакините са доста солидни на „ Сан Сиро”, откакто последната им загуба в Милано датира от края на предходната година – от Фиорентина. Оттогава до момента „ росонерите” имат четири победи вкъщи и едно тъждество – против Наполи. Сасуоло изпитва компликации да гостува на Милан, а Милан ще вземе триумф, с цел да се утвърди в четворката на Италия.
Сигурна прогноза : Победа за Милан – 1,50 коефициент
Общият коефициент, който се получава, е 3.21! УСПЕХ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР