В специално кафене във Варна всеки посетител може да погали

...
В специално кафене във Варна всеки посетител може да погали
Коментари Харесай

Украинка дава нов живот на спасени котки в котешко кафене във Варна

В особено кафене във Варна всеки клиент може да погали разнообразни котки, до момента в който пие кафето си.

Негова собственичка е Анастасия, която идва с родителите си от Украйна в България преди 9 години. Котешкото кафене дълго време е било единствено фантазия за младата жена, до момента в който един ден не създава по-сериозно концепцията си.

" Израснала съм с котки. Даже по-късно, когато заживях сама, в личния си апартамент постоянно имах най-малко две " - споделя тя в изявление за Ladyzone.bg.

Снимка: https://katt.cafe/

В котешкото кафене сега има общо 8 котета, като още 2 чакат да бъдат имунизирани, да им се сложи микрочип и да бъдат настанени. Други две котки, които могат да бъдат забелязани и погалени в кафенето, са порода свинкс.



" Котенцата са избавени, без майки и хора, които да се грижат за тях. Едното котешко семейство беше избавено полуживо от едно дърво още като бяха сукалчета. Майка им ги занесла там, отишла да търси храна и била ударена от автомобил. Поне два дни никой не е обръщал внимание на плачещите котета на дървото. " - споделя собственичката.

В кафенето постоянно вървят хора със здравословни проблеми и паник офанзиви. Галенето на котки ги успокоява и им оказва помощ да се успокоят.

Повече за кафенето и какви грижи се поставят за котките - четете на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР