В специалните служби има остатъци от хората, които по един

...
В специалните служби има остатъци от хората, които по един
Коментари Харесай

Николай Радулов:В ситуацията, в която сме поставени, ние нямаме самостоятелна воля

В специфичните служби има останки от хората, които по един или различен метод са били свързани с някогашния Съветски съюз. Тук казусът е, че дълги години хората, които би трябвало да са подготвяни за ръководство на специфичните служби, са заменяни с комфортни хора. Това сподели проф. Николай Радулов от Има Такъв Народ в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Службите ни не са добре финансирани, а салдото във финансирането им е нарушен. „ Видя се, че когато разузнаването не е добре финансирано, резултатите са явни - ръководството не може да взима съответните решения ", съобщи Радулов.

Реформата в службите стартира от управническия състав. „ Първо би трябвало управническият състав да е склонен и надъхан да прави промяна. С този управнически състав това не може да стане. След това да се сътвори концепцията за това по какъв начин би трябвало да се трансформират службите. Има доста управнически равнища, които са ненужни. Тези служби би трябвало да се цифровизират, с цел да можем да се борим с новите провокации ", уточни специалистът.

Според него борби в обединението няма. Има триене, което е обикновено за разнообразни партии, събрани на едно място.

Според Радулов стопански и финансово Русия не е напълно затворена, макар глобите. Русия разполага с доста съществени принадлежности, като да вземем за пример качване цената на газа. „ Ако Европа желае да получава съветски газ, тя би трябвало да го заплаща ", съобщи той.

Той уточни, че Руската федерация разполага с невероятни запаси. „ Тя разполага с към 50 тона злато, а когато парите не могат да бъдат в приложимост, всичко може да се купува със злато. В исторически проект това към този момент се е случвало ", разяснява той.

По думите на Радулов по-решителните ограничения на Европейски Съюз, на НАТО, на Съединени американски щати, които желае Зеленски, е предпочитание да се разпали международна война, а това е доста рисково.

Като част от НАТО, България е длъжна да се преценява със тактиката и тактиката, която избере Алиансът. „ В този спор и в тази обстановка, в която сме сложени, ние нямаме независима воля ", акцентира той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР