В Специализираната наказателна прокуратура нямат информация дали Георги Станоев -

...
В Специализираната наказателна прокуратура нямат информация дали Георги Станоев -
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата не знае дали Малката Бирма е задържан в Дубай

В Специализираната наказателна прокуратура нямат информация дали Георги Станоев - Малката Бирма , е арестуван в Дубай. Така ръководителят на Спецпрокуратурата Димитър Петров отговори на въпрос дали имат постъпила такава информация.

Петров съобщи, че също е видял информацията за Станоев в медиите . По линия на интернационалното полицейско съдействие не е постъпила обаче публична информация.
 Издирват Бирмата и синовете му поради произвеждане на цигари
Издирват Бирмата и синовете му поради произвеждане на цигари

9 са упрекнатите за фабриката за цигари край Пловдив

Според появилата се информация по медиите Станоев е арестуван, защото е търсен с алена бюлетина на Интерпол по обвиняване за незаконно произвеждане на цигари.

След ареста се чака да стартира процедура за екстрадицията му в България.
 Евлоги Станоев-Голямата Бирма се съобщи на прокуратурата
Евлоги Станоев-Голямата Бирма се съобщи на прокуратурата

Станоев бе разгласен за търсене на 14 септември...

Припомняме, на 12 декември 2018 година Голямата Бирма се съобщи на прокуратурата. Той бе разгласен за търсене от Интерпол.

На 17 септември прокуратурата разгласи, че 9 души са привлечени към досъдебно произвеждане за противозаконна фабрика за цигари край Пловдив.

Евлоги Георгиев - Голямата Бирма, и синът му Георги Станоев към момента не са открити от органите на реда .

Останалите шестима са финансирали противозаконните заводи за цигари. Касае се за 40 тона открит тютюн, 50 000 кутии цигари.

На 14 септември рано сутринта от Специализираната прокуратура имаха претърсвания и изземвания в офиси на сдружения в София, стопанисващи заведенията " Везувий " и " Сръбски ресторант Бест ".

Тогава беше арестувана и някогашната брачна половинка на Евлоги Станоев - Лидия . Ресторант " Везувий " се свързва с две компании, съгласно Търговския указател. Едната е с шеф Лидия Станоева.

На 24 август Окръжна прокуратура - Пловдив упрекна 23 души за произвеждане на цигари без бандерол в четири противозаконни заводи в Дупница, в Горна Оряховица и в Тутракан.

Общото количество на противозаконните артикули, открити и конфискувани тогава е 42 тона тютюн на стойност близо 7 млн. лв., както и 190 000 кутии цигари от разнообразни марки, на стойност 1 млн. и 500 хиляди лв.. След което на 28 август 2018 година в ареста останаха 19 души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР