В спасяването на младите хора се включи и кортежът на

...
В спасяването на младите хора се включи и кортежът на
Коментари Харесай

Бтв Гръмна Преди Броени Минути: Кървава Диря По Улицата, Гледката Е Неописуема! Бойко Борисов Е

В спасяването на младежите се включи и кортежът на премиера Бойко Борисов, който минавал през съдбовното кръстовище. Най-пострадала при случая е млада жена, която е в ямболската болница с мозъчно разтърсване.

Казва,че видяла премиера едвам когато я извадили на пътя, оповестява bTV. „ Просто го мернах, аз по този начин или другояче бях в потрес и не виждах. Чух гласа му и го мернах. Към момента не бях изключително съответна и даже не съумях да преценява, че е той ”, призна тя.

Всичко става за момент. Шофира приятелят ѝ, в колата е още едно момиче. Автомобилът идва от автомагистрала „ Тракия ”. Стига до Т-образното кръстовище, само че вместо да продължи, водачът губи ръководство и пада в дерето.

„ Спряхме, тъй като мислехме, че този пийнал човек е на автомагистралата и искахме да го спасим. Въобще не се виждаше кола ”, изясни по-рано министър председателят. „ Единствените хора, които са спрели, за благополучие, са били министър председателят и неговата защита, НСО. Благодарение на това се случиха нещата доста бързо ”, съобщи потърпевшата. „ Моята роля е била като регулировчик. Запалихме лампите на колата, извикахме „ Бърза помощ ” и полиция, а моят доктор направи система ”, разясни Борисов. Шофьорът и другото момиче не са потърпевши. В града споделят, че това не е първият случай на кръговото, което е неосветено и без пътни знаци.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР