В Спартак осигуриха премия за победа над Верея днес благодарение

...
В Спартак осигуриха премия за победа над Верея днес благодарение
Коментари Харесай

Осигуриха премия за Спартак при бой над Верея – плащат я при свършена работа веднага в съблекалнята

В Спартак осигуриха награда за победа над Верея през днешния ден с помощта на притежателя на Софтелектроник Димитър Петров. При свършена работа той ще раздаде пачките незабавно след мача със заралии от 1/16-финалите за Купата на България, който стартира в 19 часа в Балчик през днешния ден.

Спартаклии по-късно потеглят за Балчик, където ще обядвят, а след това ще се разходят в града и ще отдъхнат за 2 часа в хотела на някогашния нападател на Черно море Емил Тодоров-Зелето.

Треньорът Енгибар Енгибаров е присъединил в групата 19 футболисти, като един от тях ще отпадне от тимовия лист за дуела. Под въпрос са вратарят Иван Атанасов и десният бек Александър Йовчев, а нападателят Иво Михайлов е навън за втори следващ мач поради травма.

Групата: Калин Дянков, Иван Атанасов, Александър Йовчев, Атанас Карачоров, Милен Николов, Иван Великов, Боян Илиев, Стефан Иванов, Тодор Маринчев, Васко Боев, Даниел Димитров, Владислав Георгиев, Валентин Веселинов, Благовест Гачев, Ивайло Русев, Илиян Неделчев, Мартин Костов, Николай Пантев и Георги Гушлев

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР