В социалните мрежи зрители избухнаха по повод болежките на най-възрастната

...
В социалните мрежи зрители избухнаха по повод болежките на най-възрастната
Коментари Харесай

Ще напусне ли Игрите болната Виолета?

В обществените мрежи фенове избухнаха във връзка болежките на най-възрастната дама на арената този сезон. Мнозина са тези, които считат, че тя инсинуира положението си, поради което за следващ път забави Гладиаторите, а този път беше последната борба за територия, извоювана от Старейшините. " Вижда и се краят на Виолета и взема решение да я боли. Артистка огромна! Лисица! ", безапелационни са почитатели на Игрите.

Те дефинират Виолета като най-слаба по отношение на другите участници и то доста преди нейните " контузии ", поради което не заслужава да е в топ 10. " Някои хора ще се ядосат и ще си кажат: " Куцият кон за какво седи, а аз би трябвало да си вървя? ". Еми... куцият кон седи, тъй като желае да седи... ", съобщи в анонса за идващия епизод майката на Денислава. Въпреки, че в диалог с останалите от племето, тя ще съобщи, че не е вярно да остане и да им пречи в борбите, бизнесдамата се чака да продължи играта.
Реклама
В последната териториална борба Старейшините завоюваха. Те реализираха успех на Арената с помощта на Момчил Василев, който съумя да реши уравнението в последната част на борбата. Така синьото племе се избави от Дивата река и ще прекара най-ключовата седмица в разкош и улеснения в Резиденцията. Загубата на Гладиаторите ги изпраща в Стопанството, където ще имат лимитирана храна.

Утре на Арената ще излязат Красимир Дунев, първият и финален капитан на Старейшините, и Иван Рълев, водачът на Гладиаторите. Победата ще донесе голямо преимущество на един от двамата в основната седмица от играта. Чистилището отново влиза в играта.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР