В социалните мрежи се появиха първите снимки от приказната сватба

...
В социалните мрежи се появиха първите снимки от приказната сватба
Коментари Харесай

Появиха се първи снимки от сватбата на Надал

В обществените мрежи се появиха първите фотоси от приказната женитба на Рафаел Надал и обичаната Мария Франсиска Перейо. Двамата си споделиха “Да” в събота след 14-годишна връзка. Церемонията се състоя в имението-крепост La Fortaleza в Майорка, а измежду 350-те посетители имаше доста известни персони, като абдикиралият крал на Испания Хуан Карлос и брачната половинка му доня София, артистът Енрике Иглесиас, футболистите Жерар Пике и Икер Касийяс, баскетболистът Пау Гасол и сътрудниците на Рафа Карлос Моя и Фелисиано Лопес.

Сватбата бе обгърната в цялостна секретност, а фотосите не бяха разрешени по експлицитното гледище на Матадора. Дори поканените бяха учтиво помолени да оставят мобилните си телефони при влизането си в крепостта.
 Снимки от празненството въпреки всичко се появиха в страницата на Академията Рафаел Надал в “Туитър”. На тях щастливата двойка театралничи на фона на морето. Рафа е облечен със сив фрак в три елементи на италианския дизайнер Брунело Кучинели, а Сиска е в елегантна и ефирна бяла рокля с дълги ръкави, дело на известната испанска модистка Роса Клара.

Храната бе поверена на двама известни готвачи със звезди от " Мишлен " - Мака де Кастро и Санти Таура. Известният барман Рафа Мартин пък се грижеше за коктейлите.

Рапърът Лил Джон бе огромната музикална звезда по време на купона. Той дойде особено за сватбата от Лас Вегас.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР