В социалните мрежи се появиха кадри на започнал строеж до

...
В социалните мрежи се появиха кадри на започнал строеж до
Коментари Харесай

Започва строителство на ваканционно селище на плажа до местността Алепу

В обществените мрежи се появиха фрагменти на почнал градеж до самия морски бряг, след шофьорския плаж край Дюни и в непосредствена непосредственост до предпазената околност „ Алепу ”.

Природозащитници са подали сигнал до министъра на околната среда и водите, РИОСВ-Бургас и кмета на Созопол. Проверка сподели, че на място се правят строителни действия, а ръководители на обекта настояват, че са укрепителни, оповестява Нова тв.

По данни от РИОСВ-Бургас върху терен към 20 декара ще стартира строителство на ваканционно селище с две вилни постройки и съпътстваща инфраструктура. От институцията твърдят, че това става, откакто са преминати всички законови процедури. В момента се осъществил първият стадий на капиталовото желание - подсилване на свлачище, което е постъпило в РИОСВ-Бургас през 2017 година От компанията вложител обявиха за NOVA, че имат всички нужни документи.

„ Става въпрос за два комплекса от курортни здания за сезонно прилагане - апартаментен вид, със заведения за публично хранене, само че тъй като е записано свлачище в региона, се планува като първи стадий подсилване на терена, след което ще стартира и главното строителство ”, сподели Детелина Иванова от РИОСВ-Бургас.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР