В социалните мрежи се появи видеоклип от момента, в който

...
В социалните мрежи се появи видеоклип от момента, в който
Коментари Харесай

Моментът, в който Везенков се контузи

В обществените мрежи се появи видеоклип от момента, в който водачът на Олимпиакос Александър Везенков получи травмата, извадила го до края на втория мач от финалната серия с Панатинайкос. В опит да овладее битка в нахлуване българинът се спречка със състезателя на “детелините ” Лефтерис Бохоридис и като че ли стъпи неприятно на десния си крайник, наранявайки задната част на коляното си.

Все отново контузията на Везенков не е сериозна, като той е получил костен оток в коляното, както осведоми Sportal.bg късно нощес. Засега не е ясно дали най-полезният състезател на Евролигата ще успее да се възвърне в точния момент за третия мач от серията, който ще се организира в неделя от 21:15 часа българско време.
 Стана ясно какво е положението на Везенков Стана ясно какво е положението на Везенков
Панатинайкос съумя да реализира триумф над “червено-белите ” през вчерашния ден, откакто се наложи с 67:65, с помощта на надвит панер от тройката на Матеуш Понитка. Така “детелините ” стопираха отрицателната серия от 14 следващи загуби от Олимпиакос и се върнаха в борбата за купата, изравнявайки резултата при 1-1.

Снимка: fosonline.gr
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР