В социалните мрежи популярност набират снимките на семейство от Тайван,

...
В социалните мрежи популярност набират снимките на семейство от Тайван,
Коментари Харесай

Daily Mail сензационно: В Тайван откриха семейство, което не старее и става все по-красиво!

В обществените мрежи известност набират фотосите на семейство от Тайван, чиито членове изобщо не остаряват, макар напредването на възрастта си. Това оповестява Daily Mail. Например, на 41-годишната Люр Хю, която работи като интериорен дизайнер, по никакъв метод човек не може да ѝ даде годините. Съдейки по външността ѝ, тя е директно сили на 16-17 години.



Люр има две сестри, които са на 36 и 40 години. И двете наподобяват най-малко на половина по-млади от възрастта си. Заради този феномен девойките имат доста огромен брой почитатели в обществените мрежи - по-точно над 700 0000 във Facebook и Туитър.

Момичетата описват, че тайната им на превъзходния тип е доста елементарна. Те пият доста вода и се хранят със зеленчуци. Освен това, те в никакъв случай не пият сладки питиета. Люр също е вегетарианка и постоянно стартира деня с чаша черно кафе.

Освен това, Люр използва хранителни добавки и витамини, а хидратирането на кожата с крем и нанасянето на слънцезащитен крем в слънчевите дни е просто наложително. „ Ако кожата е задоволително хидратирана, изобщо не би трябвало да се безпокоите за някакви си напреднала възраст и бръчки”,споделя Люр.

Едната от сестрите е отворила личен салон за хубост, с цел да оказва помощ на девойките да остават постоянно млади и красиви като нея.

Превод и редакция: БЛИЦ






























Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР