В социалните мрежи перфектните тела са на почит. Виждали сме

...
В социалните мрежи перфектните тела са на почит. Виждали сме
Коментари Харесай

Шестгодишното момче с шест плочки на корема

В обществените мрежи съвършените тела са на респект. Виждали сме стотици мъже и дами с изваяна мускулатура, само че едно шестгодишно момче несъмнено съумя да ни скрие шапката .

Арат Хосейни е роден в Иран, само че от години живее със фамилията си в Ливърпул и тренира в детската школа на известния едноименен тим в града.

Хлапето в началото стана известно в Instagram с футболните си и гимнастически умения . Тях той дължи напълно на татко си Мохамед, който го тренира, откогато е едвам на годинка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arat Hosseini (@arat.gym) на Ное 14, 2019 в 2:11 PST

Днес Арат впечатлява и с съвършена физика, като мускулите на ръцете и корема му са доста по-развити от тези на неговите връстници . И това сигурно е резултат от неуморните ежедневни тренировки.

Шестгодишното момче има плочки, на които могат да завидят доста професионални спортисти. А фантазията му е да наподобява като Кристиано Роналдо, по тази причина и си е пуснал дълга коса.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arat Hosseini (@arat.gym) на Фев 28, 2020 в 10:14 PST

Хосейни мечтае един ден да стане част от футболния клуб Барселона, само че и да е олимпийски първенец. Всички дребни стъпки към тези огромни цели бащата на момчето разгласява в профила му в Instagram, който има над 4 милиона почитатели, измежду които е и Антъни Джошуа , написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arat Hosseini (@arat.gym) на Апр 15, 2020 в 7:20 PDT

Разбира се, не липсват и рецензии към Мохамед за това, че е прекомерно упорит във връзка с сина си и го е лишил от детството. На тях той дава отговор, че Арат постоянно е бил интензивно дете и не прави нищо, което не му доставя наслаждение .
 Мария Оз - момичето с най-големите очи на света
Момичето с най-големите очи в света

А и надарена

Дори по време на пандемията хлапето и татко му намират изобретателни и занимателни способи да поддържат форма, като това включва тренировки на задна ножица, кондиционни извършения и даже вървене по стените вкъщи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arat Hosseini (@arat.gym) на Май 27, 2020 в 8:04 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР