В социалните мрежи от известно време се разпространява видео, в

...
В социалните мрежи от известно време се разпространява видео, в
Коментари Харесай

Мистериозна жена предсказа какво бъдеще ни чака, алармира и за роботите

В обществените мрежи от известно време се популяризира видео, в което мистериозна жена, която твърди, че е някогашна военна и пътува с машина на времето, предизвести какво бъдеще чака човечеството в идващите години. По думите ѝ задачата ѝ е да опише всичко, с цел да може да бъдат предотвратени последствиято още от в този момент, преди да е станало прекомерно късно.

,,Като за начало желая да ви осведомя, че аз съм някогашен боен. Историята, която ще ви опиша, е обвързвана с пътешестване във времето. На мнозина от вас това може да ви се стори цялостна небивалица, само че ви убеждавам, че тази технология се употребява за военни цели към този момент в някои страни'', споделя дамата, наричаща себе си просто Клара.

В историята си тя споделя, че е била боен в родната си страна, която обаче не разкрива коя е, с цел да резервира своята еднаквост. Държавата, от която е родом, разполага с сходна машина на времето, с която тя е била изпратена до 3780-а година, с цел да проследни до каква степен е стигнало човечеството с развиването на технологиите.

По думите ѝ тогава хората към този момент ще са влезнали в яростна война с роботите, които ще желаят да заличат човешката раса.

Може би ви е мъчно да осъзнаете това, което ви приказвам в този миг, само че е от извънредно значимо значение да го разберете, упорства дамата и отбелязва, че пътуването в бъдещето е по-лесно от пътуването в предишното.

Тя показва, че машината на времето, с която тя пътува, се споделя "Исаак " и е кръстена в чест на учения, който я е основал.

"Исаак " работи с електрическа енергия и съставлява железен стол, който си взаимодейства с човешкото тяло. Човек сяда на стола, след което в тялото му се впиват голям брой иглички с електрически заряд. Болката е неописуема, тъй като чувството е, че все едно ви прорязва гръмотевица, споделя за метода на деяние на машината.

Клара добавя, че в идващия миг всичко потъва в мрак, след което се разсънва в бъдещето, където всичко е унищожено и опожарено от войната. По думите ѝ роботите са много по-високи от индивида, само че наподобяват тъкмо като него и са построени от метал и силикон.

По-нататък в историята си дамата демонстрира и чип, за който твърди, че принадлежи на робот от бъдещето и това в действителност е неговия мозък.



Клара демонстрира във видеото чип, за който твърди, че е "мозъкът на роботите " от бъдещето

Мнителни консуматори обаче незабавно обявиха, че въпросният "мозък " в действителност е микропроцесор на Intel, който може да бъде набавен от всеки един компютър. Друга част от аудиторията ѝ пък я поучава да поспре с филмите за "Терминатор ".

Някои консуматори обаче считат историята ѝ за "игра с огъня ", защото може да сътвори неприязън по отношение на технологията сама по себе си, макар че към момента сме надалеч от самостоятелния изкуствен интелект.

Какъв е целият роман на Клара и дали става дума за жестока действителност или за бурна фикция, всеки самичък може да си направи изводите от оповестеното видео:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР