В социалните мрежи може и така да изглежда, но животът

...
В социалните мрежи може и така да изглежда, но животът
Коментари Харесай

Когато Мадалина Геня скърби

В обществените мрежи може и по този начин да наподобява, само че животът на Мадалина Геня не е единствено цветя и рози. Има и тежки моменти.
 Мадалина Геня и мъжете в живота ѝ - от Леонардо ди Каприо до Григор Димитров
От Леонардо ди Каприо до Григор Димитров - мъжете в живота на Мадалина Геня

Какво знаем за връзките на актрисата и модел

Наскоро половинката на Григор Димитров разгласява в профила си в Instagram знак на печал, съпроводен от текста: " Почивай в мир, малко ангелче ". Това, несъмнено, разбуни духовете и в мненията под поста почитателите на актрисата започнаха да се чудят какво се случва.

Развитите теории бяха доста, като може би една от най-повтаряните бе, че нещо се е случило с дъщерята на Геня. За да разсее тези подозрения, Мадалина Геня редактира поста, като на италиански и на британски разясни защо става дума.

Тя написа, че през последните няколко дни не е дейна в Instagram, тъй като скърби за загуба, която я е наранила доста. Половинката на Григор Димитров разяснява, че постът е бил отдаден на дете, което не съумяло да се оправи с тежко заболяване, и неговото семейство.

написа още, че през последните няколко месеца е направила всичко по силите си, с цел да помогне на детето и фамилията. " Не съм си и помисляла, че ще се основават всевъзможни заключения за персоналния ми живот и в никакъв случай не съм мислила, че ще би трябвало да извинявам за жеста си. "
 Когато Мадалина Геня благодари на Григор Димитров
За какво е признателна Мадалина Геня на Григор Димитров

Актрисата е признателна на тенисиста

С това Геня поставя завършек на спекулациите и освен е изтрила всички съществуващи до момента мнения под поста, само че и е забранила бъдещи такива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР