В социалните мрежи беше разпространено видео, на което се вижда

...
В социалните мрежи беше разпространено видео, на което се вижда
Коментари Харесай

Замеряха с яйца Чарлз Трети и Камила по време на годеж в Англия

В обществените мрежи беше публикувано видео, на което се вижда по какъв начин незнаен замеря крал Чарлз III и неговата брачна половинка Камила с яйца, до момента в който правят годеж в Англия. Мъжът е арестуван от английската полиция, оповестява Ройтерс.

На фрагментите се вижда как четири яйца прелитат около английския монарх и кралицата консорт и се разрушават на земята, до момента в който двамата владетели идват за обичайната гала в Йорк.

Чарлз и Камила обаче очевидно не демонстрират да са обезпокоени от случилото се и не престават с осъществяването на ритуала.

Eggs have been thrown at King Charles during a visit to York. A man has been detained at the scene.

More here:
— ITV News Calendar (@itvcalendar)

Британските униформени обаче реагират скоростно и залавят протестъра, който в това време скандира срещу монарха и брачната половинка му.

 Снимка: AP/БТА

Събралата се аудитория обаче отвръща на провокатора с думите " Бог да пази краля ".

 Снимка: AP/БТА

Чарлз, който се качи на трона през септември след гибелта на майка си кралица Елизабет, е на двудневна обиколка в Северна Англия.

Вижте всички фотоси ТУК> > >

Яйца бяха хвърляни и по кралската кола на Елизабет през 2022 година, когато тя посети Нотингам, централна Англия, а антибритански протестиращи хвърляха яйца по Чарлз по време на разходка в центъра на Дъблин през 1995 година, прибавя Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР