В социалната мрежа Reddit се появиха няколко снимки на странно

...
В социалната мрежа Reddit се появиха няколко снимки на странно
Коментари Харесай

Tesla с предница на Lamborghini изглежда изненадващо добре

В обществената мрежа Reddit се появиха няколко фотоси на необичайно модифицирана Tesla Model S, която провокира въпроси с неразбираем отговор. Кадрите са оповестени в група за модифицирани коли и демонстрира черна Tesla с забавно изглеждаща предница. Всъщност това е и единствената смяна по колата, в случай че оставим на страна черните джанти и жълтите спирачни апарати.



Предната ризница припомня извънредно доста на тази на Lamborghini Huracan и някои даже мислят, че точно италианският суперавтомобил е донор за нея. Вероятно Lamborghini-то е послужило единствено като ентусиазъм, защото суперколата е с към 18см по-широка от Tesla-та. В допълнение виждаме и в допълнение сложени светлини за мъгла, които при Huracan липсват.



Фаровете също са модифицирани и още веднъж припомнят на тези на италианският суперкар с разликата, че тук те са приели малко по-обли форми. До момента не сме виждали никоя от огромните тунинг компании да показа сходен пакет, тъй че евентуално творението е основано в някой гараж и надали е публично лицензирано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР