В социалната мрежа фейсбук е публикуван зов за помощ, в

...
В социалната мрежа фейсбук е публикуван зов за помощ, в
Коментари Харесай

Иван може да загуби крака си, има нужда от спешна операция СНИМКИ 18+

В обществената мрежа фейсбук е оповестен вик за помощ, в който се споделя за Иван Иванов от град Кермен, който е заплашен от загуба на единия си крайник.

Ето и оргиниалния текст, оповестен от Акбар Гадими: " Добър ден съграждани. Утре 10.05.2022 година ще работя БЛАГОТВОРИТЕЛНО за незабавна интервенция. Призовавам към Вашето състрадание, поддръжка и помощ. Кой колкото има опция и предпочитание. Става въпрос за Иван Иванов от Кермен, младеж на към 40 години, с натрошен крайник, има потребност от интервенция, другояче крайници му ще бъде отсечен. Крака гнои, постоянно върви да му го цепят, има заплаха от гниене на костта. Необходима е интервенция допустимо най-бързо. Банкова сметка: BG 37 FINV 9150 1017 612007, Иван Иванов, телефон за връзка: 0893415755. Благодаря! ".

GlasNews.bg се свърза с Иван Иванов, който описа пред нас, че при кавга с различен мъж той го е блъснал по крайници с паве и по този начин е получил раната си.

Мъжът показа пред GlasNews.bg, че преди девет месеца претърпява интервенция за слагане на имплант, която по негови думи, е коствала 4000 лв., а до момента за лекуване бил дал към 14 хиляди лв.. Също по този начин Иван споделя, че са му сложени 21 пирона в крайници. Той добавя, че при обзор в частна клиника се появяват и подозрения, че имплантът, който му е подложен в Плевен, е подправен, защото не му е предоставена информация за материала, от който е създаден, серийният номер и производителят на импланта. Заради това, че не му е предоставена тази информация, Иван споделя, че не може да се подложи на ЯМР проучване, защото материалът, от който е направен имплантът, може да не предстои на подобен тип проучване.

Сега мъжа го грози ампутация на крайника. Иван ни даде фотоси на крайници си, които, признаваме, ни шокираха:

Внимание: изображенията по-долу не са подобаващи за хора със слаби сърца!





Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР