В социалната мрежа Facebook се появи поредно видео за вулкана

...
В социалната мрежа Facebook се появи поредно видео за вулкана
Коментари Харесай

Изумителна гледка: НЛО кръжи над вулкана Попокатепетъл в Мексико

В обществената мрежа Фейсбук се появи следващо видео за вулкана Попокатепетъл ( " Димящият рид " ) в Мексико с кръжащо над него НЛО, оповестява. Освен с мощните си изригвания това огнедишащо страшилище е известно и летящите чинии, които доста постоянно влизат в кратера му, оповестява esoreiter.ru.

Ето по какъв начин разяснява явлението известният тайвански уфолог Скот Уоринг: Винаги са ме поразявали размерите на НЛО, които се появяват над кратера на този вулкан в Мексико. Поредният уред, който кръжи над върха му е почти 30% от кратера му, който е с диаметър към 600 метра. Значи новото НЛО е дълго към 150 метра. Аз постоянно съм казвал, че под вулкана извънземните имат база, а кратерът, където нито един човек няма да посмее да влезе, е вход към тази база - надеждно, безвредно и комфортно.

Според esoreiter.ru НЛО над вулкана са били следени и по време на изригванията му, като апаратите на извъземните влизали и излизали в бълващата лава паст, което потвърждавало версията на уфолога, че те са си създали естествено предпазена база там.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР