В Софийски университет Св. Климент Охридски“ днес се провежда писменият

...
В Софийски университет Св. Климент Охридски“ днес се провежда писменият
Коментари Харесай

463 души се явиха на изпит за 15 места за следователи

В Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ през днешния ден се организира писменият изпит по оповестения, с решение на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет по конкурс за заемане на 15 длъжности „ младши следовател “ в  11 следствени отдели в окръжните прокуратури.
Прочетете още
От позволените до присъединяване в състезанието 648 претенденти, на писмения изпит се явиха 463-ма.

В 09,00 ч., в зала № 272, в наличието на членовете на конкурсната комисия и на претенденти от трите аудитории, се изтегли проблема по наказателноправни науки, както и теста по Право на Европейския съюз и в региона на правата на индивида, които претендентите ще вземат решение.

Писменият изпит продължава 5 астрономически часа, като в тях не се включва времето за прочитане и разпределяне на проблема и теста.

Кандидатите, получили оценка не по-ниска от доста добър „ 4,50 “, както на проблема, по този начин и на теста, ще бъдат позволени до вербален изпит.

Резултатите от писмения изпит ще бъдат оповестени на общодостъпно място в постройката на Висшия правосъден съвет и на интернет страницата на Висш съдебен съвет в тридневен период от подписването на протокола от комисията.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР