В Софийската градска прокуратура повдигна обвинения на бившата съпруга на

...
В Софийската градска прокуратура повдигна обвинения на бившата съпруга на
Коментари Харесай

Съпругата на Петър Петров–Еврото ще отговаря пред закона за укриване на чуждо злато

В Софийската градска прокуратура повдигна обвинявания на някогашната брачна половинка на следователя Петър Петров – Любена Павлова. След 30 минути престой при прокурорите тя сбито разгласи пред чакащите начело публицисти, че не знае защо ще дава отговор пред закона. 

През миналите месеци Павлова даде няколко основни изявленията, в които разкри корупция в правосъдната власт. По аферата " Осемте джуджета " Павлова и някогашният ѝ брачен партньор, който също е някогашен прокурор, бяха посочени като хората, които са съумели да присвоят полезности и монети от един от забърканите в аферата - някогашния притежател на асансьорния цех „ Изамет ”. 

На 15 август от прокуратурата оповестиха, че са привлечени в качеството на обвинени   Павлова, Петър Петров и прокурора Дилян Деянов.

Обвинението на Павлова и Петров е за това, че в съучастничество и за да набират за себе си имотна полза, са укрили непознати движими движимости - златни монети, за които знаели, че са добити от другиго посредством закононарушение.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР