В София застудя, а след малко започва и да вали.

...
В София застудя, а след малко започва и да вали.
Коментари Харесай

Днес всички пътища, а и времето в София, водят към…”Арена Армеец”! Взимайте детето и идвайте! И можете да стигнете чак до Дубай

В София застудя, а по-късно стартира и да вали. Така ще е целия уикенд. Стотици хиляди са в алтернатива какво да вършат с уикенда си.

Предложението на 7DniSofia.bg е: Хващайте децата за ръка и право в “Арена Армеец”. Днес от 14 стартират полуфиналните борби от шампионата “София Оупън”. А в почивките сред тях в залата има десетки атракциони, които могат да уплътнят времето ви.

Можете да играете тенис и да спечелите цяла пица, можете да да участвате в голям брой награди, чака ви и “селфи” с Новак Джокович. А, да – един от феновете ще завоюва и първокласна екскурзия до Дубай. И за похлупак – няма друго място, където към вас пред очите ви да щъкат толкоз доста звезди – Ники Кънчев, Ненчо Балабанов, Башар Рахал, Наско Сираков, Илиана Раева, Виктория Петрова, Деси Тенекеджиева, Данчо Йовчев, Мария Гроздева, Владо Николов…



А черешката на тортата е след 18 часа – полуфиналът сред Стан Вавринка и Мирза Башич. Трикратният победител в шампионати от Големия шлем ще направи опит да добави и купата от София във витрината си. Заслужава си да подкрепите Станислас, подозрително е, че тази година ще видите наживо по-титулуван международен състезател наживо.



Освен всичко друго, двата дни от уикенда се явяват и решителни за бъдещето на шампионата в София. Както е известно поради отхвърли на Григор Димитров да взе участие в него, уредниците от Дубай се двоумят дали да го оставят в столицата ни или да не го реалокират някъде наоколо. Само цялостна зала през днешния ден и на следващия ден може да ги убеди, че столицата ни към този момент е узряла за същински огромен тенис. С или без Григор!


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР