В София започна дългоочакваната британска изложбна на The Connor Brothers.

...
В София започна дългоочакваната британска изложбна на The Connor Brothers.
Коментари Харесай

Деница Гергова отново лице на Range Rover Evoque в България

В София стартира дълго чаканата английска изложбна на The Connor Brothers. Нейният формален старт бе даден персонално от Деница Гергова по време на специфична гала в галерията за съвременно изкуство „ Оборище 5 “. Изящни картини, изпъстрени с креативен багри, впечатлиха и най-капризните ценители на арт изкуството у нас. Но над всички тях се открои един автомобил – новият Range Rover Evoque. Той се отличи със своя изтънчен и акуратен дизайн, изпипани до съвършенство технологии и извънредно внимание към всеки подробност.

По време на изложбата на The Connor Brothers стана ясно, че обичаният на всички дами Evoque е намерил още веднъж своя дипломат за България в лицето на амбициозната Деница Гергова, шеф на изложба и зала „ Оборище 5 “. Девет години по-късно една от най-известните и чаровни българки още веднъж залага на неподражаемия английски жанр и контур. Тя се подрежда паралелно до Джейми Оливър и Антъни Джошуа, които са единствено част от другите известни лица на модела по света.



Range Rover Evoque е най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 влиятелни интернационалните оценки. Пионер на пазара на първокласните и компактни SUV коли Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в международен мащаб. Проектиран да съчетава изобретателно градския живот с бягството измежду природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия разкош и прелест на оригинала с точно рационализиране на мигновено разпознаваемия му контур.



Новите технологии в Evoque сигурно зашеметяват. Например, ClearSight Ground View е реализация на концепцията на Land Rover за транспарантен челен похлупак, осигуряващ по-голяма видимост под автомобила при придвижване по провокационен терен – без значение дали преодолявате затруднение в градската джунгла или измежду природата.



Впечатляваща е и технологията ClearSight, която трасформира вътрешното огледало за назад виждане в HD видеоекран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР