В София във връзка със снеговалежа тази нощ са извършени

...
В София във връзка със снеговалежа тази нощ са извършени
Коментари Харесай

Над 90 снегорина са чистили снега в София през нощта

В София във връзка със снеговалежа тази нощ са осъществени обработки със смеси против замръзване и почиств ане на сняг от пътните платна. Над 90 снегопочистващи машини са работили във всички региони на града като са обработени трасетата на градския превоз, съществени улици в кварталите, както и Южната дъга на околовръстен път, общински пътища и мостове. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

В момента не престават обработки на съществени улици в регионите и на някои вътрешно-квартални улици във „ Витоша ", „ Панчарево ", „ Красна поляна ", „ Овча купел ", „ Банкя " и други

Градският превоз се движи обикновено по нормалните си направления. Започва и почистването на прилежащите пространства и подходи към спирките на публичния превоз.

Почистване на сняг и опесъчаване е направено на планинския път в естествен парк Витоша „ Бояна - Златни мостове " и следва да се извърши обработка на „ Драгалевци - Алеко ".

Снегопочистващите машини ще продължат работа и денем при нужда.

От Столична община припомнят на водачите да карат с коли, оборудвани за придвижване при зимни условия деликатно и със съобразена скорост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР