В София стартира Фестивал на музикалния театър, а спектаклите ще

...
В София стартира Фестивал на музикалния театър, а спектаклите ще
Коментари Харесай

София става столица на мюзикъла

В София започва Фестивал на музикалния спектакъл, а спектаклите ще се играят на сцена Парк Военна Академия.  На 1-ви юли гостува мюзикълът Някои го избират горещо на Народен спектакъл - Ниш, Сърбия.

Музикалното шоу е по претекстове от едноименната кино комедия от 1959 година на Били Уайлдър. В ролята на Шугър Ковалчик, изпълнена от неповторимата Мерилин монро, гледаме звездата на Народния спектакъл на Ниш - Драгана Михалович. Кой е Големанов на Държавна опера - Русе гостува на 2 юли.

Иво Сиромахов основава либретото по пиесата на Ст. Л. Костов Големанов, която е извънредно настояща и през днешния ден. Сатирата, изказана посредством текста на либретиста е въплътена в музиката на композитора Георги Костов.

На 3 юли Балет Арабеск ще показва своята Лятна церемония.В програмата са включени спектакъла Следобедът на един фавн на хореографа Мила Искренова и особено подбрани фрагменти с хореография на Аршак Галумян (Германия), Ангелина Гаврилова, Мириам Енгел (Израел), Филип Миланов и Боряна Сечанова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР