В София ще имаме само листи. Ще подкрепя кандидатурата на

...
В София ще имаме само листи. Ще подкрепя кандидатурата на
Коментари Харесай

Татяна Дончева подкрепи Манолова и обяви: Падне ли София, пада ГЕРБ

В София ще имаме единствено листи. Ще поддържа кандидатурата на Мая Манолова. Това съобщи пред публицисти водачът на политическа партия "Движение 21 " Татяна Дончева, която внесе документите за регистрация за присъединяване в идните локални избори, съобщи кореспондент на Novini.bg

С оглед на смяната за финансирането на процедура бяха унищожени дребните партии. Убиването на опцията за обикновено финансиране на дребните партии, по тази причина Движение 21 е лимитирало присъединяване си до места, където считаме, че имаме повече шансове. На много места ще участваме в обединения, съобщи Дончева.

Тези избори са със огромен залог, в тях няма нищо локално и говоренето за кучета, котки и градинки е несвоевременно. Цялото ръководство е обрасло в тежки схеми. Йорданка Фандъкова е доста симпатична, само че би трябвало да знае, че присъединяване в схеми те прави съизвършител. Тя не може да каже, че няма нищо общо с доста лица, които мишкуват в общината. Можем да кажем, че Фандъкова не кмет е изпълнителен шеф на софийската компания на Бойко Борисов. София е разковничето за тръгването на България по различен път, както беше през 2015 година. Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско ръководство, което има тежки последствия, които ще изкупваме години наред. Важно е да се прекъсне тази верига свински вътрешности в Столична община и тя да стартира да работи по естествен метод, сподели още Татяна Дончева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР