В София се проведе работна среща на тема Подобряване на

...
В София се проведе работна среща на тема Подобряване на
Коментари Харесай

Камарата на частните съдебни изпълнители пред Зарков: Ще проверим всички кантори на ЧСИ

В София се организира работна среща на тематика " Подобряване на взаимоотношението сред Камарата на частните правосъдни реализатори и Министерство на правораздаването при реализирането на надзор на активността на частните правосъдни реализатори ". В нея присъединяване взеха управлението на Камарата, в лицето на нейния ръководител Иван Хаджииванов, министър Крум Зарков и представители на Инспектората на министъра на правораздаването по Закона за правосъдната власт, оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването

Обсъдени бяха взаимоотношението сред тези институции по отношение на контрола на активността на частните правосъдни реализатори (ЧСИ), както и практиката на дисциплинарната комисията на Камарата. В хода на срещата от Камарата осведомиха Зарков за решението си в идващите месеци да ревизират всички адвокатски фирми на ЧСИ в България.

От своя страна Зарков означи, че частното правосъдно осъществяване се е наложило като ефикасен прийом, като в това време е належащо сходни срещи да се реализират регулярно с оглед подобряването на контрола върху активността на ЧСИ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР