В София се проведе конференцията За свободна Русия!, за да

...
В София се проведе конференцията За свободна Русия!, за да
Коментари Харесай

Ново руско движение у нас

В София се организира конференцията " За свободна Русия! ", с цел да се записва публично обществено придвижване на свободните руснаци в България. Координатор е някогашният народен представител от Държавната дума на Русия и опозиционен съветски политик - Генадий Гудков.

" Нашата цел е да спрем путинската агитация. Ние желаеме да работим с всички демократични общности в България ", съобщи Гудков.

Целта на придвижването е представянето на гледната точка на свободните руснаци, самостоятелни от Путин, които се стремят да обяснят на политиците и на пресата в България и по света, че Русия не е Путин и Путин не е Русия. На събитието присъствата някогашният президент Росен Плевнелиев, депутатът от ГЕРБ Даниел Митов и депутатът от Демократична България Атанас Славов.

" Апелирам всички институции да Ви извърнат внимание, както и гражданското общество. Време е за една свободна Русия, само че и за свободна България ", сподели Росен Плевнелиев.

Даниел Митов показа, че някогашният министър председател Бойко Борисов също е имал предпочитание да участва, само че е на посещаване в Разград.

На друго мнение обаче е икономистът и държавник Мадлен Кирчева.

" Това събитие е проведено от олигарси, за които има подозрения, че са упрекнати за корупция в Русия ", разяснява Кирчева.

Според нея това придвижване и неговите уредници ще бъдат употребявани от Запада.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР