В София се появяват още две сгради, които ще носят

...
В София се появяват още две сгради, които ще носят
Коментари Харесай

Още две офис сгради ще носят името Интерпред в София

В София се появяват още две здания, които ще носят името " Интерпред ". Те са част от портфолиото на холдинга на италианския предприемач с български паспорт Едоардо Миролио, които закупи и офис постройката на столичния бул. " Драган Цанков ".

В него към този момент влизат други две бизнес здания, които ще носят имената " Интерпред Цар Борис " и " Интерпред Бояна ". Първата, намираща се на бул. " Цар Борис III " 159, обитаваше телевизия TV7 и офиси на Цветан Василев, притежател на банкрутиралата " Корпоративна комерсиална банка ". Втората, намираща се на ул. " Спас Соколов " 3 в " Манастирски ливади ", бе издигната за bTV, само че медията по този начин и не се нанесе там. В края на 2016 година тя бе купена от " Българска медийна компания " на Ирена Кръстева и Делян Пеевски, а по-късно продадена на Миролио.
 Сградата на бул.
Сградата на бул. "Цар Борис III " 159

" Всяка от двете ни нови здания има своята история и досега е употребена с друго предопределение или развивана по друг метод. С присъединението им към марката ИНТЕРПРЕД вкарваме нов управнически модел, основан на потвърдени във времето практики и идващ най-хубавите международни трендове. Надяваме след време за успеем да ги създадем също толкоз сполучливи и известни, колкото ИНТЕРПРЕД-СТЦ София ", съобщи Никола Игнатов, член на Съвета на шефовете на " Интерпред ".
 Сградата на ул.
Сградата на ул. "Спас Соколов " 3

Сградата на бул. " Цар Борис III " разполага с отдаваема повърхност от 17 000 кв. м, от които 14 000 кв. м офис площи, както и ресторант, търговски площи и паркинг. Тази на ул. " Спас Соколов " има отдаваема повърхност от 18 000 кв. м, от които офис площите са 15 800 кв. м.

" Сградите, които добавихме към портфолиото си, ще разширят наличието ни на пазара на бизнес парцели. Целта ни е да мултиплицираме освен марката, само че и опита ни в ръководството на офис здания, насъбран през годините ", съобщи и Франко Миролио, изпълнителен шеф на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София. За ръководството на повишения портфейл от бизнес парцели е основано особено ново поделение в холдинга - Miroglio Real Estate.

Дейността на холдинга Е. Миролио в България, с изключение на в областта на недвижимите парцели, е съсредоточена в текстилната и фешън промишлености, наред с производството на вино под марката " Винарска Изба Едоардо Миролио ". От 2018 година Миролио е притежател и на стилната марка DiKa, която сега открива свои магазини и във Франция.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР