В София Samsung представи новия телевизор QLED 8К модел .

...
В София Samsung представи новия телевизор QLED 8К модел .
Коментари Харесай

Ново поколение 8К телевизори греят и на пряка слънчева...

В София Samsung показа новия тв приемник QLED 8К модел. Той има най-модерните нововъведения благодарение на изкуствен интелект (AI) и интернет на нещата (Q900RIoT), с цел да можеш освен да споделяш наличие, само че и да контролираш с лекост свързани устройства, трансформирайки към този момент снимано от теб в ниска резолюция в наличие с 8К качество. Със силата на изкуствения разсъдък и функционалността 8K AI Upscaling, Samsung QLED 8K TV усъвършенства качеството на наличието за още повече елементи, подсилвайки резултатите, с цел да можеш да се наслаждаваш на ясни и прецизни изображения.

QLED 8K Q900R се предлага у нас с величина на екрана 65, 75 и 85 инча. Блясъкът на слънчевите лъчи в стаята към този момент не пречи на възпроизвеждането 8К картина - по този начин постоянно виждаш точни и по-богати цветове при всяка светлина и безпроблемно можеш да се насладиш на милиарди нюанси със 100% размер и акуратност на цветовете.

През 2018 тв приемникът стана фешън аксесоар, носещ грациозност и жанр вкъщи. QLED TV на Samsung е определен за еднo от 50-те най-хубави изобретения на 2018 от TIME, с помощта на своя новаторски режим Ambient Mode. С него освен елементарно имаш достъп до потребна информация през целия ден, даже когато не гледаш интензивно филми и телевизия. Особено мощно впечатляващо преимущество на Аmbient Mode е че тв приемниците, инсталирани на стената, могат да имитират нейния цвят и десен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР