В София пристигат 10 автобуса, които са предназначени да обслужват

...
В София пристигат 10 автобуса, които са предназначени да обслужват
Коментари Харесай

Пристигат 10 автобуса за линиите до планината Витоша

В София идват 10 рейса, които са предопределени да обслужват линиите до Витоша. Очаква се моторните транспортни средства да дойдат при започване на другата седмица.

10-те рейса за Витоша са "Мерцедес " като поради планинския терен са с ръчна скоростна кутия, дизелов мотор и екостандарт ЕВРО5. Освен това рейсовете са полутуристически и с багажници, което разрешава по-лесното преместване на ски, шейни и други С тях ще бъдат сменени 27-годишни рейсове, които сега обслужват линиите.

В началото на 2019 година ще бъдат доставени и 60 нови съчленени рейса на природен газ. Градските рейсове са MAN Lion’s City G, като първите 126 рейса на природен газ, които купихме преди години. Те са нископодови, налични за майки с колички и хора със усложнения в напредването, с климатизация и с най-високия екостандарт ЕВРО6.

В София дойдоха 60 нови единични рейса на природен газ и 20 електробуса. В момента се построяват зарядните им станции. До края на годината чакаме още 22 единични рейса на природен газ. През 2019 година 90% от рейсовете на линия в градския превоз ще са нови. Целта на програмата ни за рационализация е повече комфорт за пасажерите и е част от ограниченията за възстановяване на качеството на въздуха.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР