В София не победи ГЕРБ, а победи Йорданка Фандъкова, заяви

...
В София не победи ГЕРБ, а победи Йорданка Фандъкова, заяви
Коментари Харесай

Андрей Райчев: В София не победи ГЕРБ, а победи Йорданка Фандъкова

В София не победи ГЕРБ, а победи Йорданка Фандъкова, съобщи социологът Андрей Райчев в изборното студио на Нова телевизия.

Всички по-малки партии гласоподаваха на балотажа най-вече за Мая Манолова, а ГЕРБ и Съюз на демократичните сили завоюваха сами изборите в София посредством своя претендент Йорданка Фандъкова, сподели анализаторът Георги Харизанов.

На въпрос какво е бъдещето на Мая Манолова, политологът Татяна Буруджиева разяснява, че би трябвало да свикнем с концепцията, че политическото бъдеще на политиците не е безусловно да си създадат личната партия. Мая Манолова заявява, че е претендентът на жителите и тя е с жителите, и допускам, че тя ще се ориентира към продължение на тази си задача. Следват доста избори, като човек и политик с качествата, и с резултата, който реализира Мая Манолова, постоянно ще бъде в центъра на вниманието, съобщи Буруджиева.

Политологът Димитър Аврамов сподели, че сега ГЕРБ е най-добре структурираната партия и това се вижда добре на всички избори до момента. В българската политика основен е въпросът за колегата и ГЕРБ към този момент се оправя да откри сътрудник, това се вижда и в София, означи Аврамов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР