В София Лола Дуеняс ще представи лично филма с нейно

...
В София Лола Дуеняс ще представи лично филма с нейно
Коментари Харесай

Лола Дуеняс – една от любимите актриси на Педро Алмодовар, пристига на София Филм Фест!

В София Лола Дуеняс ще показа персонално кино лентата с нейно присъединяване „ Не ме бит “ (2019), дружно с неговия режисьор и продуцент Луис Миняро, който е член на интернационалното жури на кинофорума.
„ Говори с нея “ (с 44 кино награди, измежду които „ Оскар “ за най-хубав автентичен сюжет “, „ Златен глобус “ за чуждоезичен филм, БАФТА за сюжет и чуждоезичен филм и др.), „ Завръщане “ (2006), „ Прекършени обятия “ (2009) на Педро Алмодовар, а също и отличеният с „ Оскар “ за най-хубав чуждоезичен филм „ Морето в мен “ (2004) на Алехандро Аменабар, са измежду хитовите заглавия, с които киноманите свързват името на известната испанска актриса.
Новият филм с нейно присъединяване „ Не ме бит “ е акомодация на библейската покруса за Саломе, разказана от Оскар Уайлд, в която принцесата енергично желае оракул Йоан Кръстител и исква главата му, откакто той я отхвърля. Действието във кино лентата си Луис Миняро придвижва в Ирак преди войната.
„ Смело употребявайки ентусиазъм от най-хубавите акомодации на мита за Саломе на създатели като Рихард Щраус, Линдзи Кемп и несъмнено, Оскар Уайлд, „ Не ме бит “ е тъмен, само че шеговит и най-много проницателен взор към извращенията на войната “, написа в ревюто си за кино лентата „ Hollywood Reporter “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР