В София живеят свободни хора и не се подават на

...
В София живеят свободни хора и не се подават на
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова: Хората очакват работа, но и промяна

В София живеят свободни хора и не се подават на внушения, благодаря на всички, които ме поддържаха. Това съобщи Йорданка Фандъкова от ГЕРБ, която беше определена за нов четвърти мандат за кмет на столицата.

По думите й резултатите от балотажа през днешния ден са посочили, че пътят е верен – хората чакат работа, само че чакат и смяна, означи тя.

Ще извърша уговорките, които съм поела по време на акцията. Най-голяма е групата на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ в Столичния общински съвет, тъй че се надявам на поддръжка, означи тя.

Имах към този момент диалози по съответни тематики и политики, следва да предложа на СОС новия план за бюджета, уточни Фандъкова. Тя изясни, че ще търси поддръжка от Вътрешна македонска революционна организация, които сътрудници на ГЕРБ на национално равнище, както и от Демократична България, в общинския съвет.

Ще показва и план за новата конструкция на общината, които ще са свързани и с лични промени, сподели още Фандъкова.
Първи планирани данни: Фандъкова изрично побеждава Манолова Управляващите губят в Русе, Плевен и Благоевград
Благодаря на всички, които излязоха да гласоподават за града си, благодаря на десните хора, означи още тя.

„ Обърнах са към всички софиянци, които желаят работата за града да продължи, обърнах се и към десните хора – имаме сходни полезности с тях, не съм ги променяла като други кандидати”, напомни Йорданка Фандъкова за акцията си за локалния избор и означи, че е била много тежка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР