В София бе открита Европейската конференция на Международния съвет за

...
В София бе открита Европейската конференция на Международния съвет за
Коментари Харесай

В София започна срещата на Международния съвет за военен спорт

В София бе открита Европейската конференция на Международния съвет за боен спорт (CISM), чиято работа ще продължи от през днешния ден до 21 септември, осведомят от пресцентъра на Министерството на защитата.

На конференцията ще се разискват проблеми, оферти и събития в спортния календар, както и така наречен Военни олимпиади – летни и зимни международни военни игри. Постоянният секретар на защитата Антон Ластарджиев поздрави участниците в конференцията, които съставляват 33 народи, и им пожела сполучлива работа в София. Той означи, че военният спорт и физическата подготовка са измежду главните акценти за военнослужещите и изрази убеденост, че решенията на конференцията ще допринесат за бъдещи взаимни триумфи в региона на военния спорт.

На откриването участваха още началникът на защитата военачалник Андрей Боцев и заместник-началникът на защитата вицеадмирал Емил Ефтимов. Участието във военни спортни мероприятия способства за издигането на престижа на българските Въоръжени сили, означи военачалник Андрей Боцев. Той също пожела ползотворна работа на участниците, измежду които са президентът на CISM полковник Ерве Писирило (Франция) и основният секретар на организацията полковник Дора Мамби Койта (Гвинея).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР