В София 50-годишен мъж беше прострелян в столичен подлез посред

...
В София 50-годишен мъж беше прострелян в столичен подлез посред
Коментари Харесай

Простреляха мъж в столицата заради скандал с куче

В София 50-годишен мъж беше прострелян в столичен подлез измежду бял ден след скандал поради куче. Пострадалият е настанен в болница с заплаха за живота. Нападателят е арестуван директно след стрелбата, той има регистрации в полицията за безчинство.


Тази заран към 10 часа 50-годишен мъж и брачната половинка му разхождали кучето си в подлеза сред булевардите " България " и " Гоце Делчев ". Домашният любим употребявал фасадата на един от магазините като тоалетна. Последвал скандал със притежателя, който изненадващо извадил револвер и стрелял.
Галя Василева, свидетел: Просто се чу изстрела и ние не обърнахме внимание, тъй като мислехме, че е някаква пиратка. Когато излязохме индивидът лежеше и това беше.
Пострадалият е улучен в корема и неотложно е откаран в тежко положение във ВМА. Собственикът на магазина е стрелял със законно притежаван револвер.
Стойно Цветков, Столична дирекция на вътрешните работи: Поводът е зародил скандал за това че кучето на потърпевшия е маркирало територията си пред вратата на магазина на причинителя.
Стопанинът на кучето носил в себе си палка.
Стойно Цветков, Столична дирекция на вътрешните работи: Не разполагаме с данни да е извадил палката. Тази палка се носи да не би при сдърпване с кучето да бъде ухапан по време на разхождането.
Магазинерите в подлеза описаха, че до момента не е имало кавги с техния сътрудник, не подозирали, че има револвер.

Българска национална телевизия: Какъв човек е?
Галя Василева, свидетел: Спокоен, аз особено не съм го виждала да се разправя.
Разследването се води под наблюдението на Софийската градска прокуратура.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР