В София 160 снегопочистващи машини са извършили обработки със смеси

...
В София 160 снегопочистващи машини са извършили обработки със смеси
Коментари Харесай

В София 160 снегорина обработват със смеси срещу заледяване

В София 160 снегопочистващи машини са направили обработки със смеси против замръзване. Извършено е разпръсване на смеси против замръзване заради ниските температури и мразовит дъжд през нощта, заяви пресцентърът на Столичната община.

Обработки са направени на трасетата на градския превоз, съществени улици във всички региони на Столична община, общински пътища, рискови и стръмни сектори и мостове, както и Южната дъга на Околовръстния път. В момента не престават обработки по улици и булеварди в регионите Витоша, Панчарево, Овча купел, Искър и други

През деня при нужда за осъществяване на обработки може да бъдат затваряни за придвижване краткотрайно пътни сектори.

Напомняме на водачите да бъдат деликатни и да карат със съобразена скорост и коли оборудвани за придвижване при ниски температури.

Пешеходците да внимават при своето напредване, тъй като е допустимо образуването на заледявания.

В момента градският превоз се движи по всичките си направления при зимни условия. Затруднено е придвижването на автобусна линия 59 по пътя Владая - Мърчаево и по линия 90 за Бухово.

Опесъчаване е направено на пътищата в планината Витоша: Драгалевци - Алеко и Бояна - Златни мостове.

Разпоредено е осъществяването на обработки и разчистване на тротоари, прилежащите пространства на спирките на градския превоз, подлези, пасарелки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР