В sms-ите на задържаните по време на протестите са открити

...
В sms-ите на задържаните по време на протестите са открити
Коментари Харесай

Каракачанов: Протестите се превръщат в средство за налагане на утопични идеи

 В sms-ите на арестуваните по време на митингите са открити следните думи: заслужава ли да ни бият за 100 лв.? Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов по Българска национална телевизия във връзка митингите против държавното управление.  

Каракачанов уточни, че на митинга има хора с политически упоритости. " Ударните групи, които атакуваха по време на митингите, са финансирани от избрани стопански фактори ", сподели министърът.

Вицепремиерът уточни, че по време на митингите нещата излизат от надзор, само че било видно, че митингът за избрани групи се трансформира в средство за налагане на техните утопични хрумвания. Немалка част на митинга участват млади интелигентни хора, които имат доста по-ясна визия какво не им харесва в обществото. Това обаче е въпрос на разговор, а не на набези над полицията и мятане на камъни, акцентира Каракачанов.

" Оставка по време на икономическа рецесия и едно служебно държавно управление, през това време няма да има парламент, не се знае какъв брой дълго ще остане служебното държавно управление... ", разяснява Каракачанов и акцентира, че тези разновидности не са положителни за страната. " По-доброто е да се търси разговор ", добави министърът. 

" Основният проблем е демографската злополука ", акцентира той и уточни, че е нужна тактика. " Българска социалистическа партия не може да си реши лидерския въпрос, а претендира за властта, акцентира още Каракачанов. В пет-шест градове провеждат митингите Българска социалистическа партия ", сподели Каракачанов. 

" Ние подтикваме туристическия отрасъл, сваляйки Данък добавена стойност за бирата и виното ", изясни Каракачанов.  Той съобщи, ще се търси опция да се резервира растежът на приходите. " Ако обработваш  20-30 хиляди декара земя, е обикновено да плащаш на страната ", изясни концепцията на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов едрите земевладелци да заплащат налог.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР