В случая с разкриването на двама руски шпиони у нас

...
В случая с разкриването на двама руски шпиони у нас
Коментари Харесай

Николай Ненчев за скандала с руските шпиони: Информацията е на чужди служби

В случая с разкриването на двама съветски шпиони у нас би трябвало да бъде ясно преди всичко дали тази информация е получена от непознати служби и те са оказали напън върху нашите управляващи да подхващат дейности. Това съобщи Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки., ръководител на Български земеделски народен съюз и някогашен боен министър.

Той бе безапелационен, че това е опит на Русия да научи неща за защитата ни. Смята, че откакто към този момент имаше сходни пробиви в националната ни сигурност, българските служби би трябвало да бъдат надалеч по-активни.

"По информацията, която получихме, излиза наяве, че този шпионски скандал е получен през 2016 година Нещо значимо желая да споделя, припомням си, че през края на ноември подписах контракта си с Полша (за ремонт на изтребителите, бел. ред.) 2 или 3 дни по-късно зам.-председателят на ДАНС изиска цялостна информация, записи, докладни, контракти. Чудя се за какво е била тази интензивност на ДАНС Виждате ли, това беше поредност от напън върху наши чиновници. И по същото това време на мен ми беше повдигнато обвиняване, което беше необичайно - за ощетяване на съветската страна ", спомни си Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки..

Той изрече и мнение, че по негото дело за ремонта на МиГ-овете прокурор е била актуалният заместител основен прокур Деислава Пиронева.

Ненчев означи, че Русия се пробва да ни измести от пазара за оръжия. Даде за образец и отравянето на оръжейния производител Емилиян Гебрев.

И още веднъж във връзка новината за двамата съветски шпиони от през вчерашния ден някогашният боен министър сподели:

"Това, което се случи, не прави особена работа. На мен ми се желае още една крачка. Външният министър е добре да изпрати протестна нота. Министърът на защитата и министър-председателят също би трябвало да имат някакви дейности. Ако се окаже, че тази информация е от непозната разследващи служби и се окаже, че нашите служби не са си свършили работата, знакът ще бъде доста неприятен ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР