В случая с издирвания затворник в Ловеч вероятно се касае

...
В случая с издирвания затворник в Ловеч вероятно се касае
Коментари Харесай

От затвора в Ловеч вероятно не преценили добре беглеца, призна зам.-министър

" В случая с търсения пандизчия в Ловеч евентуално се касае за неверна преценка на управлението на пандиза дали той може да работи навън ".

Това призна зам.-министърът на правораздаването Николай Проданов, който беше изслушан от депутатите за следващия избягал пандизчия.

Проданов подчерта, че инспекцията ще покаже какъв тъкмо е казусът, само че изясни, че станалото има друго измерение. „ Въпросът е какви затвори подхождат на демократична България – да наблегнем на изолацията или
на превъзпитанието посредством труд. Това е значим въпрос, който стои на вашето внимание “, сподели той и добави, че у нас въпреки всичко труда е част от превъзпитанието на лишените от независимост. " Работата на външни открити обекти е доста добра
опция. Не бихме могли да се лишим от тази опция ", сподели още Проданов.

Зам.-министърът беше изслушан в Народното събрание, откакто през вчерашния ден от Българска социалистическа партия настояха двама министри да дадат пояснение пред Народното събрание за следващия избягал от пандиза. Зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Емил Христов, който водеше съвещанието, не даде на социалистите да задават въпроси на Проданов. Това докара до спор сред ръководещи и съпротива дали по време на чуване по устав депутатите имат право да задават въпроси или не.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР