В случай на започването на конфликт, руската армия бързо ще

...
В случай на започването на конфликт, руската армия бързо ще
Коментари Харесай

Руските танкове ще смажат Европа

В случай на започването на спор, съветската войска бързо ще се оправи със силите на НАТО в Европа, заяви „ Дейли Стар “, представен от обстоятелства.бг.

Анализът е изработен от специалиста Петри Мякеля, който има експертиза в употребяваните в Русия и Скандинавия техники за водене на война. Според него съветската танкова войска има съществено предимство пред танковете на НАТО в Европа.

Той напомня, че в доста от страните в НАТО са правени съкращения на военните бюджети, заради което те разполагат с лимитирани модели танкове или единствено с по един модел. В същото време съветските военни разполагат с огромно многообразие от тежка военна техника. Поради тази причина и той предвижда бърза победа за Русия при експлоадирането на възможна война в Европа.

„ Руската тактичност се заключава в концентрацията на голяма мощ по главното направление и ще бъде мъчно за относително дребните танкови армии на Запада да се опълчват на това ”, разяснява специалистът.

Той декларира, че съветските танкове разполагат с по-голям огневи капацитет, като при война по-напредналите западни танкове биха попаднали под ударите на числено превъзхождащите ги съветски елементи. При подобен сюжет Западът няма късмет за победа.

Експертът прикани за бързо модернизиране на западните армии в Европа. Според него Западът осъзнава потребността от модернизиране на военните.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР