В случай, че сте търсили Лоши черти на Водолея или

...
В случай, че сте търсили Лоши черти на Водолея или
Коментари Харесай

Какви лоши черти има Водолея

В случай, че сте търсили „ Лоши черти на Водолея ” или „ Отрицателни черти на Водолея ”, значи сте на вярното място.

Водолеят – даряващия животворната вода, е символизиран от Уран и обратно на това, което може би доста хора си мислят – детайла въздух . Многобройни характерности са свързани с този въздушен знак, който в множеството случаи е напредничав, идеалистично надъхан, образован и изобретателен в допълнение към ексцентричното си и дори прекомерно тържествено държание в избрани моменти.

Но характерът на Водолея е доста по-сложен от това.

В личността на Водолея има както позитивни, по този начин и негативни аспекти. Важно е да се означи, че негативите му не постоянно са по своята същина „ неприятни “, само че те могат просто да се преглеждат като обособени съставни елементи от една доста комплицирана персона.

В тази публикация ще разгледаме в детайли 10 негативни черти на Водолея:

Те могат да бъдат прочувствено дистанцирани

Уран, планетата на творчеството подарява Водолея със способността да мисли необятно и да внася обилни позитивни промени в своята среда. Ако обаче са прекомерно фокусирани върху грандиозни хрумвания или трансформирането на обществото, те могат да подценен околните си. Освен това техните сантиментални връзки може да охладнеят.

Те ненавиждат да им се споделя какво да вършат

Колкото повече Водолеите са принуждавани или им е нареждано да изпълнят задача, толкоз повече е допустимо те да се опълчват на това. Те ненавиждат да им се споделя какво да вършат. Те не харесват шефовете си, тъй като презират всеки, който се пробва да повлияе на тях или на възгледите им, даже и в тяхна изгода. Това може да затрудни убеждаването на Водолей в каквото и да е, в случай че това опонира на неговите убеждения и логичност.

Те са прекомерно аналитични

Водолеите са прекомерно разсъдливи. Те ценят разбора, само че нормално прекаляват с обмислянето на обстановките. Това се дължи на техните комплицирани мисловни процеси, които карат представителите на тази зодия да мечтаят, даже до момента в който другите приказват. Това кара Водолеите да се разсейват и да се пробват да изследват по-нататък обсъжданата тематика. Те не вършат всичко това преднамерено и със зла предумисъл, само че може да накара хората към тях да се почувстват подценени.

Те са непредвидими

Водолеите са толерантни към измененията и доста адаптивни. Те приветстват градивната смяна с възторг. Склонноста им към откривателство постоянно ги прави незаинтересовани от близките, а способността им за бърза акомодация от време на време може да ги направи непредсказуеми. Хората може да се усещат смутени от неналичието на предсказуемост на Водолеите, тъй като в никакъв случай не знаят какво ще създадат по-късно.

Имат тъмно възприятие за комизъм

Най-добрите характерности на Водолея са остроумието и хумора. Те съвсем не осъзнават, че са естествено саркастични и че забележките им може да са нараняващи. Хората, които са привикнали с техния нечовечен комизъм, обичат техния жлъч, само че тези, които не са може да се обидят. Въпреки че Водолеите имат положителни планове, тяхното тъмно възприятие за комизъм от време на време може да докара до нежелани последствия, в случай че отсрещните просто не усещат тънките нюанси в изрече на Водолея.

Те са срамежливи във връзка с страстите си

Водолеите изпитват мощни страсти. Те обаче избират да прикриват прочувствената си страна от другите. Когато се усещат прочувствено нежни, Водолеите могат да се изолират и да прекарват повече време сами. Тези, които са им близки и желаят да им оказват помощ могат да се почувстват ощетени от потребността им от усамотение.

Парадоксални са

Водолеите имат парадоксална природа, която бързо може да се трансформира в самобитна двоякост.

Въпреки че Водолеят е обществена пеперуда, която бързо може да се сприятели, той съвсем постоянно желае да бъде самичък и ще се изолира без друга причина, с изключение на обстоятелството, че обича уединението си.

Водолеят може също да е от вида хора, които желаят извънредна връзка, те постоянно избират да поддържат нещата непринудени, с цел да задоволят търсенето си за цялостна независимост.

Тази противоречивост, обусловена от зодиакалния им знак може да бъде досадна, тъй като те не си опонират преднамерено. Може да наподобяват лицемерни на повърхността, само че това е просто тяхната природа. Те са една от най-прогресивните и отворени зодии съгласно астрологията, само че в случай че се вгледате по-дълбоко или им дадете втори късмет, те ще показват какъв брой упорити и поредни могат да бъдат в изгражането на връзките си с вас.

Те не са изключително надеждни

Въпреки външната си неприкритост, Водолеите имат дребна група близки другари. Те се свързват с хора, с които могат да споделят възприятията си. Те се двоумят дали да се доверят на другите и избират да имат дребен набор от надеждни другари, в сравнение с огромна група познати. Въпреки това, те не постоянно са там за своите другари, когато те са в потребност.

Те имат доста мощно предпочитание за независимост

Водолеите са сводоболюбиви и имат мощно предпочитание за самостоятелност. Те избират да вземат решения и да разчитат на своят необикновен нюх. Понякога обаче може да се нуждаят от помощ и насоки, с цел да продължат. Поради неналичието на почитание към концепциите на другите хора и тяхната горделивост, на Водолеите постоянно може да им е мъчно да потърсят помощ в такива обстановки.

Те са сложни за увещание

Водолеите са от тези зодии, които постоянно ще отстояват своите убеждения. Това също значи, че би трябвало да се борите с цел да се справите с постоянно упорития Водолей, който няма да се вслуша в мнението ви.

Водолеите освен са упорити, само че и постоянно са сигурни, че са прави.

Водолеите имат вяра в свободата на мислене, вследствие на това те ще се бунтуват против това, в което мислят, че всички останали са приучени да имат вяра. Спорът с Водолея е ялов, тъй като един път фантазира ли си нещо – той не разрешава на никого да промени мнението му. Въпреки това – те почитат другите отзиви и гледни точки на другите. Просто не се опитвайте да ги насилите да трансформират своите.

Някои позитиви на Водолеите…

Водолеят е доста изчерпателен и образован знак със склоност да се губи в размишленията си когато изследва нещо или търси евентуални решения на проблемите. Те са извънредно толерантни към другите гледни точки, тъй като виждат капацитет във всичко и се любуват да го дисектират в детайли допустимо най-дълго.

Всъщност, макар неподходящите си характерности, по-голямата част от Водолеите имат необятни хоризонти и са измежду най-хубавите в решаването на проблеми.

Често задавани въпроси за зодия Водолей

  1. Кой е най-големият проблем на Водолея?

Те постоянно премислят много нещата. Логично е, че Водолеят е един от астрологичните знаци, които най-вероятно обмислят доста нещата, защото въздушните знаци са известни с това, че се увличат от своите мисли и хрумвания.

  1. Какви са минусите на Водолея?

Емоциите могат да бъдат малко сложни за Водолеите, защото от време на време те остават за прекомерно дълго в главите им и незадоволително в сърцата им. Ако не управляват обстановката, Водолеите също по този начин могат да станат необичайно нападателни.

  1. Може ли да се има вяра на Водолей?

Дори единствено тъй като са много безпристрастни, хората, родени под този знак, заслужават доверие. За Водолея истината е въпрос на факт, а не безусловно на морал. „ Хората могат да разчитат на тях, само че е много рядко да успееш да се свържеш с тях прочувствено.

  1. Кои са неприятните и положителните черти на Водолея?

Зодия Водолей е отличителна, непокорна и изпълнена с просветеност, спонтанност и самостоятелност. Водолеите мислят нетрадиционно и имат необикновена позиция. Те могат да бъдат както студени и прочувствено безразлични, по този начин и доста чувствителни, в случай че заслужите доверието им и сте позволени до вътрешния им кръг и свят.

Дали всички тези черти в действителност са негативни и какви още сте забелязали във Водолеите? Споделете в мненията към публикацията.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР