В случай, че руските удари по енергийната инфраструктура продължат, в

...
В случай, че руските удари по енергийната инфраструктура продължат, в
Коментари Харесай

Кличко: В Киев може да настъпи апокалипсис, гражданите да се готвят за евакуация

В случай, че съветските удари по енергийната инфраструктура продължат, в Киев може да настъпи " апокалипсис ", жителите на столицата би трябвало да са подготвени за евакуация. Това съобщи кметът на Киев Виталий Кличко в изявление пред Reuters .

" Киев може да загуби енергийното и водното си доставяне, както и отоплението. Може да се случи апокалипсис като в холивудските филми, когато животът в къщи стане неосъществим заради ниските температури. Ние обаче се борим и вършим всичко допустимо това да не се случи “,увери градоначалникът.

Той прикани жителите на украинската столица да подготвят ресурси от храна и питейна вода, както и да държат подготвени движимости и документи, в случай че възникне нужда от незабавна евакуация след прекъсване на тока. " Но към този момент, съгласно него, няма потребност от евакуация, защото дефицитът на електрическа енергия в града е единствено 20%, а положението остава устойчиво “, написа изданието.

Кличко добави, че Киев приготвя пунктове за отопление в разнообразни региони, само че те не са задоволителни, с цел да поемат цялото население. Подготвили сме към 500 самостоятелни отоплителни точки, само че за тримилионен град 500 точки са нищо “, изяснява той.

Според последната информация, градските управляващи приканват държавното управление, бизнесът да бъде прибавен към листата на институциите, които ще работят на самостоятелни източници на сила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР