В случай че има национални избори, ще участваме. Нашето виждане

...
В случай че има национални избори, ще участваме. Нашето виждане
Коментари Харесай

Иван Гешев: В случай че има национални избори, ще участваме

В случай че има национални избори, ще участваме. Нашето виждане е да използваме партия мандатоносител или гражданското съдружие " Справедливост за България ” да прерасне в политическа партия. Това сподели водачът на сдружението и някогашен основен прокурор Иван Гешев. Той разяснява, че в листите няма да има политици, а ще се даде опция на жителите да вземат участие във властта, написа Българска телеграфна агенция.

" Няма да вземат участие политици, тъй като партиите се трансфораха в търговски сдружения, а тези, които ги ръководят, не са водачи, а търговски шефове. Тези сдружения търгуват с власт, с постове, с пари, с комисионни. Хоризонтът им е пай – една-две години, от избори до избори. Всеки бърза да открадне, каквото може ”, разяснява Гешев. Той дефинира политическата конюнктура в България все още като " покруса и позор ”.

" Все повече генерираме антиелит. Днес ще има държавно управление, на следващия ден няма да има. Това, което вършат, е да се пазарят - кой какво да вземе и кой на каква позиция да се нарежда. " Иван Гешев употребява момента, с цел да нападна Движение за права и свободи и ГЕРБ и сподели, че двете партии ще " изплюят " ПП-ДБ сега, в който им станат непотребни.

На въпрос на какъв стадий е следствието за гърмежа против него, той разкри, че към момента продължава и чака да бъде разпитан. " Единственото, което ме радва, е че Европол взе участие в това следствие ”, добави Гешев. Бившият основен прокурор уточни, че подозира Борисов да има общо с гърмежа до колата му. " Затова и помолих прокуратурата да го разпита ”, съобщи Гешев.

В Бургас той дойде с цел да показа самодейност " 1 000 000 гласа за мир ”. Бившият обвинител номер едно беше придружаван от симпатизанти, които носиха плакати " Иван Гешев министър председател ”. Заедно с Гешев в конференцията участваха и специалисти от сдружението.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР