В словенския морски град Копер започна да се тества 5G

...
В словенския морски град Копер започна да се тества 5G
Коментари Харесай

Словения започна тестване на 5G мрежа

В словенския морски град Копер стартира да се тества 5G технологията, като част от по-голям европейски план, финансиран от Европейската комисия.

„ Телеком Словения “ към този момент е конфигурирал техническото съоръжение на пристанището в града, а самата инспекция на мрежата се възнамерява да продължи до края на лятото.
Молдовската черква: Ваксината против COVID-19 е демонски проект за слагане на 5G чипове Според духовниците задачата е хората да бъдат сложени под надзор
На доста места в Словения сходни проби на 5G технологията не престават от дълго време. Смята се, че тя ще докара до същинска техническа гражданска война в връзките.

Преди седмица „ Телеком Словения “ разгласи взаимен план с „ Искрател “ за построяването на 5G цех в Кран. От управлението на компанията оповестиха, че работят с Институтът за нейонизирана радиация, с цел да бъдат осъществени измервания на електромагнитния радиационен декор в 5G станция на „ Искрател “.
Учени: Конспирацията 5G-коронавирус e „ цялостна нелепост “ Разпространението на последното потомство мобилни мрежи и COVID-19 нямат нищо общо, акцентират специалистите
Целта на проучването е да се отговори на публичните страхове за страничните резултати на новата технология. От Института за нейонизирана радиация оповестяват, че досегашните резултати демонстрират „ стойности надалеч под тези на регулациите, признати от Европейски Съюз за електромагнитната радиация “.

Преди няколко седмици Съветът за национална сигурност на Словения организира постоянно съвещание по отношение на 5G технологията и нейната сигурност във връзка с киберсигурността и по какъв начин скоростта й ще се отрази на потока информация.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР