В следващите три дни София е домакин на най-голямото и

...
В следващите три дни София е домакин на най-голямото и
Коментари Харесай

Медийни лидери от над 100 държави решава бъдещето на новините

В идващите три дни София е хазаин на най-голямото и влиятелно интернационално медийно събитие - Шестия Световен Конгрес на осведомителните организации. Форумът събира в НДК представители на над 100 осведомителни организации от цялото земно кълбо. Конгресът на медийните специалисти е под надпис „ Бъдещето на новините “.
От 13 до 15 юни форумът ще събере в страната ни медийни водачи от над 100 страни, водещи публицисти от 5-те континента и знакови имена от обществените мрежи
Дискусиите са за бъдещето на новините. Организатори са Българската телеграфна организация и Световният съвет на осведомителните организации.

Пред Българска телеграфна агенция Клайв Маршал - президент на Световния съвет на осведомителните организации и изпълнителен шеф на Прес Асосиейшън груп споделя какви са упованията му за работата на Шестия международен конгрес на осведомителните организации:

„ Очаквам да възобновя другарства и контакти с доста другари от разнообразни осведомителни организации от целия свят. И по-късно да чуя по какъв начин посрещат провокациите пред тях, и какво можем да научим от тях и те - от нас. Очаквам да имаме доста положителни дни на продан на информация и в действителност да обсъдим нашите действия. Главните тематики на конгреса ще бъдат изкуственият разсъдък, новите източници на вести, структурите на благосъстоятелност. Това ще са три от водещите тематики, за които ще приказваме. Оптимист съм за бъдещето на новините и осведомителните организации. Те обаче би трябвало да се съсредоточат върху потребностите на своите клиенти и да бъдат ръководени доста добре, да бъдат доста ефикасни и да бъдат безпристрастни, според мен. И в случай че ние можем да осигурим това, и с доверието, което идва с него, тогава ще можем да се конкурираме с подправените вести и да бъдем, да се надяваме, сполучлив бизнес в дълготраен проект. “

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР