В следващите шест години предстоят големи промени при автомобилите. По

...
В следващите шест години предстоят големи промени при автомобилите. По
Коментари Харесай

Карлос Гон прогнозира, че до шест години автомобилите ще се променят сериозно

В идващите шест години предстоят огромни промени при колите. По пътищата ще се появят свързани коли, коли без водачи и роботизирани таксита, предвижда в изявление за организация " Блумбърг " от Давос основният изпълнителен шеф на алианса " Рено Нисан Мицубиши " Карлос Гон. Той разясни, че що се отнася до ръководения от него тръст, ще се работи взаимно с компании като " Юбер ", " Али Баба " и " Амазон ".

Гон не скри, че най-малко два пъти годишно се вижда с представители на софтуерните компании. Отделно целогодишно вървели диалози и на равнище специалисти.

В отговор на въпрос Гон уточни, че делът на дизеловите коли в Европа понижава съществено. " Доскоро съотношението беше 60 към 40 в интерес на дизелите. Миналата година е под 50%. Не е надалеч времето, когато под 40 на 100 от продажбите ще се падат на дизеловите коли.

Попитан дали децата, които се раждат в този момент, ще имат потребност от шофьорска брошура, Гон разяснява, че сигурно това ще е по този начин, само че шофирането ще е доста по-различно. Според него образованието ще е в посока по какъв начин да се контактува с самостоятелния автомобил, по какъв начин да бъде принуден да те закара където искаш и т.н.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР