В следващите седмици не се предвиждат мачове от английската Висша

...
В следващите седмици не се предвиждат мачове от английската Висша
Коментари Харесай

WinBet с много опции за залози на английската Висша лига

В идващите седмици не се плануват мачове от британската Висша лига заради болестта с ковид в цяла Европа. Двубоите от идващите кръгове на „ Премиър лийг “ липсват в тиража на спортния букмейкър WinBet, само че това не пречи да ви осведомяваме какви варианти за залагане има британското състезание в този уебсайт за спортни залози.
WinBet всеки уикенд или за междинните кръгове от Висшата лига предлага за
залагане всеки един дуел. Феновете на залаганията постоянно могат да слагат своите прогнози с действителни средства в уеб страницата на winbet на най-интригуващото състезание в света. Мачовете в букмейкъра се оферират с доста варианти за залагане и потребителите имат богат избор.
За да ви разбираем по какъв начин работят някои от предлаганите
залози в Win Bet ще използваме примерно дерби от Висшата лига сред тимовете на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. За всяка среща от британското състезание клиентите на УинБет могат да слагат залози за Краен резултат. На тази алтернатива се прави предугаждане кой тим ще завоюва дуела и ще се поздрави с трите точки. Възможностите за залог са 1, Х или 2. Да кажем, че домакинът Манчестър Юнайтед печели с 2:0 дербито против Манчестър Сити. В подобен случай печелившата алтернатива е краен излаз 1. Това значи победа за домакина в срещата. Знак Х пък е за еднакъв резултат, а знак 2 – победа на гостуващия тим.
Залози на Двоен късмет във Висшата лига пък ви разрешават да изберете две от вариантите за краен резултат. Например залагате на 1Х в мача – следователно при победа за домакина или еднакъв, то вашият
залог ще завоюва. Единствено ще загубите в случай че в нашия образцов мач тимът на Манчестър Сити завоюва срещата.
Winbet спортни
залози оферират варианти за Брой голове. Пазарът за брой голове е един от главните на футбол и е разполагаем за всеки мач. Основната линия тук е над/под 2.5 гола. Отборите няма по какъв начин да вкарат половин гол в мача, тъй че играчите се нуждаят от най-малко 3 попадения в срещата, в случай че са заложили на над 2.5 гола. В подобен случай при резултати на дербито сред Ман Юнайтед и Ман Сити от сорта на 2:1, 3:0 и 2:2, то вашият залог ще е печеливш. Разбираемо при изработен залог на под 2.5 гола в букмейкъра на УинБет, то би трябвало да няма повече от две попадения в дуела, с цел да бъде организиран залогът като печеливш.
За всеки дуел от Висшата лига може да залагате на Първи гол. Преди срещата да е почнала, то имате опция да извършите прогноза кой от двата отбора ще вкара първи гол. Например поставяте
залог, че Ман Юнайтед ще означи първото попадение. „ Червените дяволи “ повеждат в срещата в 10-ата минута и вашият залог към този момент е печеливш, като и облагата ще ви бъде изплатена на момента.
Уинбет предлага за играчите и известните
залози хендикап. В букмейкъра ще откриете варианти на хендикап за дуелите от британска Висша лига. Хендикапът дава преимущество на един от двата тима в резултата. Ако заложите на +2 хендикап за Ман Сити в дуел против Ман Юнайтед, то тук ще би трябвало резултатът да е победа най-малко с 2 гола разлика за домакините от Юнайтед, с цел да бъде изгубен залога. Може да заложите и на негативен хендикап 1 или по-голям за един от двата тима като следователно ще имате потребност от безапелационна победа за вашия отбор, с цел да спечелите.
В УинБет ще откриете още доста атрактивни
залози на футбол за всички мачове, измежду които: Брой голове за тим, залози за първо полувреме, специфични залози за състезател, бързи пазари за минути, някой от тимовете да завоюва на нула и доста други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР