В следващите пет години изкуственият интелект, роботите, облачните технологии и

...
В следващите пет години изкуственият интелект, роботите, облачните технологии и
Коментари Харесай

Живот и работа с роботи и други технотенденции до 2025 г.

В идващите пет години изкуственият разсъдък, роботите, облачните технологии и намиращата ни сама информация ще навлизат от ден на ден в живота и работата на хората, сочи отчетът " Глобална визия за промишлеността " (Global Industry Vision) с прогнозите на китайския софтуерен колос " Хуауей " (Huawei) за развиването на технологиите и промишлеността до 2025 година, оповестени в петък.

Докладът показва 10 прогнози за софтуерните трендове, които ще трансформират метода ни на живот и работа. Той е основан на личните данни на Huawei и на същински образци за това по какъв начин интелигентните технологии се внедряват във всяка промишленост. Част от софтуерните прогнози включват развиването на изкуствения разсъдък, 5G, включването на роботи в семействата и потреблението на " умни " асистенти.

Живот с роботи

Напредъкът в региона на материалознанието, развиването на изкуствения разсъдък и мрежовите технологии са в основата на консолидираното на роботиката в дома. Докладът планува потреблението на домашни роботи в 14% от семействата по света.

Супер зрение
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР