В следващите няколко дни ще стане ясна до голяма част

...
В следващите няколко дни ще стане ясна до голяма част
Коментари Харесай

Селекцията в ЦСКА става ясна до дни

В идващите няколко дни ще стане ясна до огромна част от лятната селекция на ЦСКА. От „ червения” щаб ще знаят всички имена, които ще изоставен „ Българска армия”, като се чака да бъдат оповестени и първите нови попълнения, твърди „ Мач Телеграф”.

На този стадий от клуба ще се опитат да задържат главните си футболисти, които да бъдат гръбнака на отбора, а новите играчи да надградят постигнатото до този миг.

Към този миг е ясно, че отбора напущат отдадените чартърен от Уотфорд Адалберто Пеняранда и Джером Синклеър. Бъдещето на Жул Кейта също наподобява ясно, а капитанът Петър Занев най-вероятно ще поеме към Благоевград, с цел да облече екипа на локалния Пирин.

Към момента отвън сметките остава и Валентин Антов, който играе чартърен в Болоня и редица източници настояват, че той ще остане там за непрекъснато, а в касите на клуба ще постъпи сериозна сума. Бъдещето на Тиаго Родригес остава неразбираемо. Той има контракт за още една година, само че при добра оферта халфът ще си тръгне от „ Българска армия”.

Договорът на Греъм Кери с ЦСКА изтече, само че клубът води договаряния за подновяването му.

За нови имена при „ червените” се спрягат Йоан Бай и бранителят Шакийл Пинас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР